tot slot
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Sanne
04 Augustus 2008 | Nederland, Den Dolder
Het tijdsverschil zit nog wel in ons systeem. De afgelopen weken is dat natuurlijk geleidelijk opgebouwd, en nu moeten er in een keer weer 6 uur verschoven worden.
Het is prettig om weer thuis te zijn, temidden van onze dierbaren. Alleen…er zijn de afgelopen weken veel dierbaren en dierbare herinneringen bijgekomen. En die missen we nu al.
Zoals de concentratie die we nodig hadden tijdens de reis om ‘m goed te volbrengen ons niet veel tijd heeft gegeven om “thuis” sterk te missen of heimwee te hebben, zo zijn de stapels post, telefoontjes, was, etc etc nu goede afleiding voor dat gevoel van missen.
We zijn verrast en dankbaar dat zoveel mensen ons gevolgd hebben via RTV Flevoland, via deze stukjes en zelfs via het journaal. Dank jullie allemaal voor jullie reacties, die hebben ons erg gestimuleerd om ze regelmatig te blijven posten. Als jullie zin hebben in verdere verhalen en foto’s, laat maar horen. Maar pas op, we hebben erg veel foto’s en zijn nog zo vol van de reis dat we waarschijnlijk heel lang doorkletsen; we zijn moeilijker uit te zetten dan een computer….Dus neem een thermoskan met koffie en een broodje kaas mee….
Veel liefs,
Sanne en Tim
04 Augustus 2008 - 18:41
Charles:
Welkom thuis Tim en Sanne,
Bedankt voor jullie verhalen die ik vaak mocht doorgeven op onze website,Reisimpressies.
Zodra de was achter de rug is, de post doorgenomen en de kennissen met de koffiekan plus broodjes kaas, overdonderd zijn door jullie verhalen en je een beetje tijd over hebt, wil je dan per mail contact met mij opnemen?
Charles Julien.
info@reisimpressies.eu -
04 Augustus 2008 - 19:57
Arend Burger:
Nogmaals bedankt voor je fantastische verslagen. Wil graag de fotos's zien op termijn.
Rust maar goed uit,
Met vriendelijke groet Arend Burger. -
07 Augustus 2008 - 15:00
Renë (Rijswijk):
Lieve Sanne en Tim,
Vandaag eindelijk tijd om de laatste dagen verhaal in één keer achter elkaar te lezen. Het is een geweldig verhaal geworden, de moeite om het in een boekje om te zetten.
Heel fijn dat jullie heelhuids zijn thuis gekomen na alle ontberingen. En dit keer geen vrachtwagen in Luxemburg die de laatste kilometers verpest, en het humeur van Tim.
Alleen nog de triomphantelijke terugkomst van Umhambi, die jullie even moeten missen. Maar, genoeg alternatieven....
Geniet lekker na. En misschien zien wij de foto's nog een keer.
Groetjes aan Dana, de katten en de kids!!