Afrika in Nederland
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
07 Juni 2015 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Tim is ook bezig met een video verslag, waarvan al het eerste deel beschikbaar is. Ook hiervoor kan je je aanmelden, met een apart mailtje naar het mailadres dat op www.overlandsolutions.nl genoemd wordt.
De route is op dit moment weer de eerste die we in de planning hadden (Plan A) omdat het veel rustiger en veiliger is geworden dan eerder. Natuurlijk blijven we onderweg alert op wat er wel en niet kan: we kennen onze pappenheimers.
Veel leesplezier van
Sanne en Tim
07 Juni 2015 - 17:48
Louki:
Hallo Sanne, ik wist nog niet dat je onderweg was, want Luud had me gezegd dat je naar het lustrum van het Beauforthuis zou gaan, maar daar trof ik je niet dus ben blij nu te horen dat jullie starten Heeft je zoon nog contact gezocht met de mijne. Het Lustrum was erg feestelijk en hartelijk. Wat een bijzondere invulling van het familiebezit.Er werd een goede wens van oom Ludo voorgelezen. Spannend dat de grote reis nu gaat beginnen, happy landing, liefs louki